Bryllups menuer 

Menu nr. 1 (tallerken anrettet)

Appetiser: (står på bordene inden i tager plads)

Papadum, grissini, soya mayo, løvstikke mayo og ristet spansk rød pølse.

Forret:

Lav tempereret torsk serveret med urte burre blance, (dild, rødløg, bladselleri, gulerødder) Toppet med ristet hasselnødder, kørvel og dild.

 

Serveret med hjemmebagt surdejs brød og pisket smør.

 

Hovedret:

Langtidsstegt Oksefile serveret på persille puré med brændte skalotteløg, nye gulerødder, asparges og syltet tyttebær hertil granulat af timian, kapers, citronskal samt sauce espagnole toppet med kartoffelchips og brøndkarse. Nye kartoffeler, persille og smør serveres a part. 

 

Dessert: 

Chokoladekagen Gateau Marcel serveret med hjemmelavede vanilje is. Brændt hvid chokolade, brombær colis, og sprød tuill

498,- pr pers 

Bryllupskager:

 

Kage nr. 1: 78,- pr pers

  • Fudge chokoladekage bunde (kompakt i konsistens)

  • Passions/appelsin mousse (1. lag)

  • Hvidchokolade/vanilje mousse (2. lag)

  • Passions glace (toppen)

  • Friske sensommer bær, stedmorvioler i alverdens farver (Pynt)

  • Sider pyntet med sukkerglas med vaniljekorn og passion (gul/orange farve med sorte nister efter vanilje)

                                                                                                                       

 

Kage nr. 2: 80,- pr pers

  • Fragilite bunde med vanilje og mandler

  • Solbær mousse (1. lag)

  • Fragilite bunde med vanilje og mandler

  • Brombær mousse (2. lag)

  • Fragilite bunde med vanilje og mandler

  • Hindbær mousse (3. lag)

  • Hindbær glace (toppen)

  • Friske hindbær, blåbær og brombær. Sødskærm og rødskovsyre

  • Sider, smurt med smørcreme og pyntet med krystalliseret hvidchokolade

 

Kage nr. 3: 85,- pr pers

  • Luftig kage med skal fra lemon og vanilje (bund)

  • lemon curd creme med revet tonkabønne (1. lag)

  • Mørk Chokolade 72% mousse (2.lag, bliver lavet så moussen er helt til kanten)

  • Hele kagen bliver glacede i hvidchokolade (så man kan fornemme den mørke moussen igennem)

  • Pyntet med friske blomster

Vin pakker:

Ad libitum.

BISTRO IMMERVAD

Mosevej 20 A + B

8240 Risskov

info@bistroimmervad.dk

Telefon: +45 25 76 25 05 

Åbningstider:

Mandag-fredag kl. 11:00 - 17:00

© 2020 Webdesign af Søren Kjær.