Menu 1)
Forret:
Serrano skinke med olivenolie og
friskbagt brød
Hovedret:
Grillet unghane med sommerurter, nye kartofler, estragonsauce og en let bladsalat med kerner.
Dessert:
Hjemmelavet brownie med bær og vaniljecreme
220,- pr. pers.
Menu 2)
Forret:
Torskerillette med syltede rødløg og dild
Serrano skinke med olivenolie og
friskbagt brød
Hovedret:
Grillet Oksesteg med dampede persillerødder vendt i urter, nye kartofler, rødvinssauce og en let salat med kerner.
Dessert:
Hjemmelavet brownie med bær og vaniljecreme
330,- pr. pers.
Menu 3)
Forret:
Torskerillette med syltede rødløg og dild
Friterede rejer med soya-sesam mayo
Serrano skinke med olivenolie og
friskbagt brød
Hovedret:
Grillet kalvefilet fra Himmerland med asparges, syltede løg og selleri med krydderurter, hertil en tomatiseret ramsløgssauce og nye kartofler.
Dessert:
Små tærter med portvinscreme friske bær, mørk chokolade og mynte fra haven
440,- pr pers
Menu 4)
Forret:
Torskerillette med syltede rødløg og dild
Serrano skinke med olivenolie
Friterede rejer med soya-sesam mayo
Røget laks med hytteost og røde æbler og
friskbagt brød.
Hovedret:
Grillet oksemørbrad fra Himmerland med asparges, syltede løg og selleri med krydderurter, hertil en tomatiseret ramsløgssauce og nye kartofler.
Dessert:
Små tærter med portvinscreme friske bær, mørk chokolade og mynte fra haven
Hjemmelavet brownie med bær og vaniljecreme
550,- pr pers.