Tallerken anrettet:

Menu 1)

Forret:

Serrano skinke med olivenolie og

friskbagt brød

 

Hovedret:

Grillet unghane med sommerurter, nye kartofler, estragonsauce og en let bladsalat med kerner.

 

Dessert:

Hjemmelavet brownie med bær og vaniljecreme

 

220,- pr. pers.

Buffet anrettet:

Menu 1)

Forret:

Serrano skinke med olivenolie og

friskbagt brød

 

Hovedret:

Grillet unghane med sommerurter, nye kartofler, estragonsauce og en let bladsalat med kerner.

 

Dessert:

Hjemmelavet brownie med bær og vaniljecreme

 

220,- pr. pers.

Menu 2)

Forret:

Torskerillette med syltede rødløg og dild

Serrano skinke med olivenolie og

friskbagt brød

 

Hovedret:  

Grillet Oksesteg med dampede persillerødder vendt i urter, nye kartofler, rødvinssauce og en let salat med kerner.

 

Dessert:  

Hjemmelavet brownie med bær og vaniljecreme

 

330,- pr. pers.

Menu 3)

Forret:

Torskerillette med syltede rødløg og dild

Friterede rejer med soya-sesam mayo

Serrano skinke med olivenolie og
friskbagt brød

 

Hovedret:

Grillet kalvefilet fra Himmerland med asparges, syltede løg og selleri med krydderurter, hertil en tomatiseret ramsløgssauce og nye kartofler.

 

Dessert:

Små tærter med portvinscreme friske bær, mørk chokolade og mynte fra haven

 

440,- pr pers

Menu 4)

Forret:

Torskerillette med syltede rødløg og dild

Serrano skinke med olivenolie

Friterede rejer med soya-sesam mayo

Røget laks med hytteost og røde æbler og

friskbagt brød.

 

Hovedret:

Grillet oksemørbrad fra Himmerland med asparges, syltede løg og selleri med krydderurter, hertil en tomatiseret ramsløgssauce og nye kartofler.

 

Dessert:

Små tærter med portvinscreme friske bær, mørk chokolade og mynte fra haven

Hjemmelavet brownie med bær og vaniljecreme

550,- pr pers.

Maden leveres indenfor en radius á 20 km. for 500,-

eller efter aftale.

Det er muligt selv at afhente.

BISTRO IMMERVAD

Mosevej 20 A + B

8240 Risskov

info@bistroimmervad.dk

Telefon: +45 25 76 25 05 

Åbningstider:

Mandag-fredag kl. 11:00 - 17:00

© 2020 Webdesign af Søren Kjær.